Notícies

El Tchacka i l’Àlex Roca, dues visites molt especials al Pep Summer Camp

-

El Pep Summer Camp no és només futbol. Tot i la sempre atractiva presencia del Pep Guardiola, un dels millors entrenadors del món, que va estar amb els participants del Campus durant quatre dies, els nens i nenes també van quedar meravellats amb dues xerrades molts especials, protagonitzades pel Tchacka Doumbia, un monitor del Casal d’Infants del Raval que va arribar de Mali a Barcelona fa quasi una dècada, i l’Àlex Roca, un esportista amb paràlisi cerebral que és tot un referent pels millors esportistes del món, com ara el Pep o el Pau Gasol.

El Tchacka Doumbia va deixar la seva família a Mali quan tenia només 15 anys i després d’una complicadíssima aventura pel desert i el mar, va aconseguir arribar a Espanya. Ja a Barcelona, va rebre l’ajuda del Casal d’Infants del Raval i en poc temps s’ha convertit en un monitor/entrenador molt qualificat. La seva historia de superació i integració va despertar les preguntes i els aplaudiments de tots els presentes, entre els que es trobava un compatriota seu, el Sama Nomoko, jugador infantil del FC Barcelona.

Per la seva banda, l’Àlex Roca, acompanyat per la seva parella, la Mari Carme, va impressionar a tots els joves amb la narració de la seva trajectòria esportiva, coneguda ja per molts dels presents. L’Àlex Roca va patir una paràlisi cerebral als pocs mesos de néixer, els metges van dir que no ho superaria i avui és tot un referent del món de l’esport, després d’haver acabat proves duríssimes com la Titan Desert. El seu lema, ‘El límit te’l poses tu’, s’ha convertit en un lema de vida per molta gent.

Altres notícies
21/06/2023 Torroella de Montgrí (Girona)

Un final de pel·lícula al cinquè Legends Trophy

Contacte

info@guardiolasala.org