Política de privadesa

Fundació Guardiola Sala

Política de privacitat del lloc web

Introducció

Benvinguts a la Política de privacitat del lloc web (“nosaltres, “ens/-nos”, “nostre/a/s”) de la Fundació Guardiola Sala.

Respectem la vostra privacitat i ens comprometem a protegir les vostres dades personals. Aquesta Política de privacitat us informarà sobre com cuidem les vostres dades personals quan visiteu el nostre lloc web (independentment des d’on el visiteu) i us informarà sobre els vostres drets de privacitat i com us protegeix la llei.

Utilitzeu el Glossari per entendre el significat d’alguns dels termes utilitzats en aquesta Política de privacitat.

 • Informació important i qui som

Finalitat d’aquesta Política de privacitat

Aquesta Política de privacitat té com a objectiu proporcionar-vos informació sobre com recopilem i tractem les vostres dades personals a partir de l’ús que en feu d’aquest lloc web i de qualsevol producte associat, inclosa qualsevol dada que pugueu proporcionar a través d’aquest lloc web quan ens feu una donació. És important que llegiu aquesta Política de privacitat per saber com i per què fem servir les vostres dades.

Aquest lloc web no està pensat per a nens i no recollim conscientment dades relacionades amb nens.

Controlador

La Fundació Guardiola Sala és el responsable del tractament de les vostres dades personals.

Si teniu cap pregunta sobre aquesta Política de privacitat, inclosa qualsevol sol·licitud per exercir els vostres drets legals, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@guardiolasala.org.

Teniu dret a presentar una queixa en qualsevol moment a l’Oficina del Comissionat d’Informació (ICO), el regulador del Regne Unit per a qüestions de protecció de dades (www.ico.org.uk). Tanmateix, agrairem l’oportunitat de tractar les vostres inquietuds abans d’apropar-vos a l’ICO, així que, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres en primer lloc.

Canvis a la Política de privacitat i el vostre deure d’informar-nos d’aquests canvis

Revisem la nostra Política de privacitat periòdicament. Publicarem qualsevol canvi substancial d’aquesta al lloc web.

Enllaços de tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs web, complements i aplicacions de tercers. Si feu clic en aquests enllaços o n’habiliteu les connexions, és possible que tercers puguin recopilar o compartir dades sobre vosaltres. Quan sortiu del nostre lloc web, us recomanem que llegiu la Política de privacitat de cada lloc web que visiteu.

 • Recopilació de les vostres dades

Les dades personals són qualsevol informació sobre una persona que permeten identificar-la. No inclou dades en què s’hagi eliminat la identitat (dades anònimes).

Podem recopilar, utilitzar, emmagatzemar i transferir diferents tipus de dades personals vostres que hem agrupat de la següent manera:

Dades d’identitat, com ara el tractament i el nom.

Dades de contacte, incloent-hi l’adreça de facturació, l’adreça de correu electrònic i els números de telèfon.

Dades financeres, incloent-hi les dades del compte bancari i de la targeta de pagament, per exemple, quan feu una donació a través del nostre lloc web.

Dades de transacció, incloent-hi la informació sobre el mètode de pagament (com ara el número de la targeta, les dades del compte bancari o la imatge de la targeta de pagament), l’adreça de facturació, la data de la donació i l’import de la donació.

Dades tècniques, incloent-hi l’adreça del protocol d’Internet (IP), el tipus i la versió del navegador, la configuració i la ubicació de la zona horària, els tipus i versions de connectors del navegador, el sistema operatiu i la plataforma, i altres tecnologies als dispositius que utilitzeu per accedir a aquest lloc web.

Dades del perfil, incloent-hi els vostres interessos, preferències, comentaris i respostes a l’enquesta.

Dades d’ús, incloent-hi la informació sobre com feu servir el nostre lloc web, per exemple, quant de temps passeu en una pàgina determinada.

Dades de màrqueting i comunicació, incloent-hi les vostres preferències per rebre el nostre màrqueting i de tercers, i les vostres preferències de comunicació.

També podem recopilar, utilitzar i compartir dades agregades com ara dades estadístiques per a qualsevol finalitat. Les dades agregades podrien derivar de les vostres dades personals, però no es consideren dades personals per llei, ja que aquestes no revelaran directament o indirectament la vostra identitat. Per exemple, podem agregar les vostres dades d’ús per calcular el percentatge d’usuaris que accedeixen a una pàgina o funció específica del lloc web. Tanmateix, si combinem o connectem dades agregades amb les vostres dades personals perquè puguin identificar-vos directament o indirectament, tractem les dades combinades com a dades personals que s’utilitzaran d’acord amb aquesta Política de privacitat.

No recopilem cap categoria especial de dades personals vostres (això inclou informació sobre la vostra raça o ètnia, creences religioses o filosòfiques, vida sexual, orientació sexual, opinions polítiques, afiliació a sindicats, informació sobre la vostra salut i, dades genètiques i biomètriques). Tampoc recopilem cap informació sobre condemnes i delictes penals.

 • Com es recopilen les vostres dades personals?

Utilitzem diferents mètodes per recopilar les vostres dades, incloent-hi:

Interaccions directes. Podeu facilitar-nos les vostres dades personals omplint formularis o fent una donació al nostre lloc web. Això inclou les dades personals que proporcioneu quan feu una donació al nostre lloc web o quan us poseu en contacte amb nosaltres.

Tecnologies o interaccions automatitzades. A mesura que interactueu amb el nostre lloc web, recopilarem automàticament dades tècniques sobre el vostre equip, accions de navegació i patrons. Recopilem aquestes dades personals mitjançant les galetes. Si us plau, consulteu la nostra Política de galetes [ENLLAÇ] per obtenir més informació.

Tercers o fonts disponibles públicament. Rebrem les vostres dades personals de diversos tercers tal com s’indica a continuació:

 • Dades tècniques de les parts següents:
  • proveïdors d’analítica com Google amb seu fora del Regne Unit;

Dades de contacte, financeres i de transaccions dels proveïdors de serveis de processament de pagaments al nostre lloc web.

 • Com utilitzem les vostres dades personals

Només utilitzarem les vostres dades personals quan la llei ens ho permeti. Utilitzarem les vostres dades personals, més generalment, en les circumstàncies següents:

Quan necessitem executar el contracte que estem a punt de subscriure o que ja hem subscrit amb vosaltres.

Quan sigui necessari per als nostres interessos legítims (o els d’un tercer) i els vostres interessos i drets fonamentals no prevalguin sobre aquests.

Quan hàgim de complir amb una obligació legal.

En general, no ens basem en el consentiment com a base legal per tractar les vostres dades personals, tot i que obtindrem el vostre consentiment abans d’enviar-vos comunicacions de màrqueting directe electrònicament. Teniu dret a retirar el consentiment per al màrqueting en qualsevol moment.

Amb quines finalitats tractarem les vostres dades

A continuació hem exposat, en format de taula, una descripció de totes les maneres en què pensem utilitzar les vostres dades personals, i en quines bases legals ens basem per fer-ho. També hem identificat quins són els nostres interessos legítims quan correspongui. Tingueu en compte que podem tractar les vostres dades personals per a més d’un motiu legal en funció de la finalitat específica per a la qual fem servir les vostres dades. Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres si necessiteu informació sobre el fonament jurídic específic en què ens basem per tractar les vostres dades personals quan s’hagi establert més d’un motiu a la taula següent.

Finalitat/Activitat Tipus de dades Base legal per al tractament, inclosa la base d’interès legítim
Per gestionar donacions (a) Identitat

(b) Contacte

(c) Financer

(d) Transaccions

(e) Màrqueting i comunicacions

(a) Execució d’un contracte amb vosaltres

(b) Els nostres interessos legítims de mantenir-vos actualitzat sobre altres oportunitats per donar suport a la nostra tasca

Per administrar i protegir la nostra activitat i aquest lloc web (incloent-hi la resolució de problemes, l’anàlisi de dades, les proves, el manteniment del sistema, el suport, la presentació d’informes i l’allotjament de dades) (a) Identitat

(b) Tècnic

(a) Necessari per als nostres interessos legítims (per a la prestació de serveis administratius i informàtics, seguretat de la xarxa, per prevenir fraus)

(b) Necessari per complir amb una obligació legal

Utilitzar l’anàlisi de dades per millorar el nostre lloc web, el màrqueting, i les relacions i experiències amb els clients (a) Tècnic

(b) Ús

Necessari per als nostres interessos legítims (per definir tipus de clients per als nostres productes i serveis, per mantenir el nostre lloc web actualitzat i rellevant, per desenvolupar el nostre negoci i per informar de la nostra estratègia de màrqueting)
Per fer-vos suggeriments i recomanacions sobre esdeveniments o altres oportunitats que us puguin interessar (a) Identitat

(b) Contacte

(c) Tècnic

(d) Ús

(e) Perfil

(f) Màrqueting i comunicacions

Necessari per als nostres interessos legítims (per oferir les nostres activitats benèfiques)

Màrqueting directe

Ens esforcem per oferir-vos opcions sobre certs usos de dades personals, especialment pel que fa al màrqueting directe.

Oportunitats per donar-nos suport o assistir als nostres esdeveniments

Només rebreu les nostres comunicacions de màrqueting si ens heu sol·licitat informació o ens heu fet una donació i heu optat per rebre aquest màrqueting.

Màrqueting de tercers

Obtindrem el vostre consentiment exprés abans de compartir les vostres dades personals amb qualsevol tercer amb finalitats de màrqueting.

Desactivació

Podeu demanar-nos que deixem d’enviar-vos comunicacions de màrqueting en qualsevol moment seguint els enllaços de desactivació de qualsevol comunicació que us enviem.

Galetes

Podeu configurar el vostre navegador per rebutjar totes o algunes galetes del navegador, o per avisar-vos quan els llocs web estableixen o accedeixen a les galetes. Si desactiveu o rebutgeu les galetes, tingueu en compte que algunes parts del nostre lloc web poden quedar inaccessibles o no funcionar correctament. Per obtenir més informació sobre les galetes que fem servir, consulteu [ENLLAÇ A LA VOSTRA POLÍTICA DE GALETES]. 

Canvi de finalitat

Només utilitzarem les vostres dades personals per a les finalitats per a les quals les hem recopilat, tret que considerem raonablement que necessitem utilitzar-les per a un altre motiu i que aquest sigui compatible amb la finalitat original.

Tingueu en compte que podem tractar les vostres dades personals sense el vostre coneixement o consentiment quan així ho requereixi o ho permeti la llei.

 • Difusió de les vostres dades personals

Podem compartir les vostres dades personals amb les parts que s’indiquen a continuació amb les finalitats que s’estableixen a la taula anterior.

 • Tercers establerts al Glossari.
 • Tercers a qui podem triar vendre, transferir o fusionar parts de les nostres activitats o dels nostres actius. 
 • Si es produeix un canvi a la nostra organització, la nova organització pot utilitzar les vostres dades personals de la mateixa manera que s’estableix en aquesta Política de privacitat.

Exigim a tots els tercers que respectin la seguretat de les vostres dades personals i que les tractin d’acord amb la llei. No permetem que els nostres proveïdors de serveis de tercers utilitzin les vostres dades personals per als seus propòsits i només els permetem tractar les vostres dades personals per a finalitats especificades i d’acord amb les nostres instruccions.

 • Transferències internacionals

Compartim les vostres dades personals amb determinats proveïdors de serveis, per exemple, proveïdors de processament de pagaments al nostre lloc web que fem servir per tramitar donacions. Això pot suposar transferir les vostres dades fora del Regne Unit. Sempre que les transferim fora del Regne Unit, ens assegurem que l’organització receptora ofereix un grau de protecció similar al que oferim al Regne Unit.

Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres si voleu més informació sobre el mecanisme específic que utilitzem quan transferim les vostres dades personals fora del Regne Unit.

 • Seguretat de dades

Tenim mesures de seguretat adequades per evitar que les vostres dades personals es perdin accidentalment, s’utilitzin o s’hi accedeixi de manera no autoritzada, es modifiquin o es difonguin. Limitem l’accés a les vostres dades personals als empleats, agents, contractistes i altres tercers que realment les necessitin. Només tractaran les vostres dades personals segons les nostres instruccions i estan subjectes a un deure de confidencialitat.

Hem establert procediments per fer front a qualsevol sospita d’incompliment de dades personals i us notificarem, així com al regulador corresponent, qualsevol infracció quan estiguem obligats legalment a fer-ho.

 • Retenció de dades

Només conservarem les vostres dades personals durant el temps que sigui necessari per complir amb les finalitats per a les quals les hem recopilat. De vegades és possible que ens obliguem a conservar les vostres dades personals durant més temps amb la finalitat de complir qualsevol requisit legal, reglamentari, fiscal, comptable o d’informació. També podem conservar les vostres dades personals durant un període més llarg en cas d’una queixa o si creiem raonablement que hi ha una possibilitat de litigi pel que fa a la nostra relació.

Per determinar el període de conservació adequat de les dades personals, tenim en compte la quantitat, la naturalesa i la sensibilitat de les dades, el risc potencial de dany per l’ús o la difusió no autoritzats, les finalitats per a les quals les tractem i si podem assolir aquestes finalitats per altres mitjans, i els requisits legals, reglamentaris, fiscals, comptables o d’altres que siguin d’aplicació.

 • Els vostres drets legals

En determinades circumstàncies, teniu el dret de:

Sol·licitar accés a les vostres dades personals (coneguda habitualment com a “sol·licitud d’accés de l’interessat”). Això us permet rebre una còpia de les vostres dades personals de què disposem i comprovar que les estem tractant legalment.

Sol·licitar la correcció de les vostres dades personals de què disposem. Això us permet corregir les vostres dades incompletes o inexactes de què disposem, tot i que és possible que hàgim de verificar l’exactitud de les noves dades que ens proporcioneu.

Sol·licitar la supressió de les vostres dades personals. Això us permet demanar-nos que suprimim o eliminem les dades personals quan no hi hagi motiu suficient per continuar amb el tractament. També teniu el dret a demanar-nos que suprimim o eliminem les vostres dades personals quan hàgiu exercit amb èxit el vostre dret a oposar-vos al tractament (vegeu a continuació), quan hàgim pogut processar la vostra informació de manera il·legal o quan estiguem obligats a esborrar les vostres dades personals per complir amb la legislació local. Tingueu en compte, però, que és possible que no sempre podrem complir la vostra sol·licitud d’esborrament per raons legals específiques que se us notificaran, si escau, en el moment de la vostra sol·licitud.

Oposar-vos al tractament de les vostres dades personals quan ens basem en un interès legítim (o en el d’un tercer) i la vostra situació particular fa que vulgueu oposar-vos al tractament, ja que creieu que afecta els vostres drets fonamentals i llibertats. També teniu dret a oposar-vos quan estem tractant les vostres dades personals amb finalitats de màrqueting directe. En alguns casos, podem demostrar que tenim motius legítims convincents per tractar la vostra informació que anul·la els vostres drets i llibertats.

Sol·licitar la restricció del tractament de les vostres dades personals. Això us permet demanar-nos que suspenguem el tractament de les vostres dades personals en els casos següents:

 • Si voleu que establim l’exactitud de les dades.
 • Quan l’ús que en fem de les dades és il·legal però no voleu que les suprimim.
 • Quan necessiteu que conservem les dades encara que ja no les necessitem, ja que ho necessiteu per establir, exercir o defensar reclamacions legals.
 • Us oposeu que fem ús de les vostres dades, però hem de verificar si tenim motius legítims que prevalguin per poder utilitzar-les.

Sol·licitar-vos la transferència de les vostres dades personals o a un tercer. Us proporcionarem, o a un tercer que hàgiu escollit, les vostres dades personals en un format estructurat, d’ús habitual i llegible per màquina. Tingueu en compte que aquest dret només s’aplica a la informació automatitzada de la qual vau donar inicialment el vostre consentiment per utilitzar-la, o informació utilitzada per formalitzar el nostre contracte.

Retirar el consentiment en qualsevol moment quan ens basem en aquest per tractar les vostres dades personals. No obstant això, no es veurà afectada la legalitat de cap tractament realitzat abans que retireu el vostre consentiment. Si retireu el vostre consentiment és possible que no puguem oferir-vos determinats productes o serveis. Us avisarem, si escau, en el moment en què retireu el vostre consentiment.

Si voleu exercir algun dels drets indicats anteriorment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@guardiolasala.org.

Generalment sense càrrecs

No haureu de pagar cap càrrec per accedir a les vostres dades personals (o per exercir qualsevol dels altres drets). Tanmateix, podem cobrar una tarifa raonable o negar-nos a complir si la vostra sol·licitud està clarament infundada, o és repetitiva o excessiva.

Què podem necessitar de la vostra persona

És possible que hàgim de demanar-vos informació específica per ajudar-nos a confirmar la vostra identitat i garantir el vostre dret a exercir qualsevol dels vostres drets. Aquesta és una mesura de seguretat per garantir que les dades personals no es difonguin a algú que no tingui dret a rebre-les. També us podem contactar per demanar-vos més informació en relació a la vostra sol·licitud si necessitem cap aclariment.

Límit de temps per respondre

Respondrem a totes les sol·licituds legítimes en el termini d’un mes. Ocasionalment, podem trigar més d’un mes si la vostra sol·licitud és especialment complexa o si heu fet diverses sol·licituds. En aquest cas, us avisarem i us mantindrem informats.

 • Glossari

BASE LEGAL

 • L’interès legítim és el nostre interès a promoure els nostres objectius benèfics. Ens assegurem que considerem i sospesem qualsevol impacte potencial sobre la vostra persona (tant positiu com negatiu) i els vostres drets abans de tractar les vostres dades personals per als nostres interessos legítims. No utilitzem les vostres dades personals per a activitats en què els nostres interessos es veuen anul·lats per l’impacte sobre la vostra persona (tret que tinguem el vostre consentiment o estiguem obligats o ens ho permeti la llei). Podeu obtenir més informació sobre com avaluem els nostres interessos legítims davant qualsevol impacte potencial sobre la vostra persona pel que fa a activitats específiques posant-vos en contacte amb nosaltres.
 • L’execució del contracte significa el tractament de les vostres dades quan sigui necessari per a la seva execució i del qual en sou part, o per prendre mesures a petició vostra abans de subscriure’l.
 • Complir amb una obligació legal significa tractar les vostres dades personals quan sigui necessari per al compliment d’una obligació legal a la qual estem subjectes.

TERCERS

 • Proveïdors de serveis que actuen com a processadors que proporcionen serveis informàtics, administració de sistemes, processament de pagaments, anàlisi de llocs web o altres serveis. En tots els casos hem assegurat que els processadors de dades amb seu fora del Regne Unit o de l’EEE utilitzin les garanties adequades per assegurar un nivell adequat de protecció de les vostres dades personals, per exemple, les clàusules contractuals estàndard (SCC). 
 • Assessors professionals que actuen com a processadors o controladors conjunts, inclosos advocats, banquers, auditors i asseguradores amb seu al Regne Unit que ofereixen serveis de consultoria, banca, legals, assegurances i comptabilitat.
 • HM Revenue & Customs, els reguladors i altres autoritats que actuen com a processadors o controladors conjunts amb seu al Regne Unit que requereixen informar sobre les activitats de processament en determinades circumstàncies.
 • [Tercers que ens ajuden a organitzar esdeveniments, preparar casos pràctics i activitats similars relacionades amb els nostres objectius benèfics.]