Notícies

Koeman i Zola s’estrenen al Puma Legends Trophy

-

La quarta edició del Puma Legends Trophy, el torneig de golf protagonitzat per ex futbolistes i apadrinat pel Pep Guardiola, que enguany s’ha celebrat al Pula Golf Resort, a l’illa de Mallorca, ha estat un èxit una vegada més.

El Puma Legends Trophy va ser conquerit per tercer any consecutiu pel francès Alain Boghossian, campió del món amb la seva selecció l’any 1998. Boghossian va ser el millor en la categoria scratch, per davant d’un dels debutants més llegendaris, l’italià Gianfranco Zola, i el danès Kenneth Perez. En la categoria handicap, el guanyador va ser el mallorquí Albert Riera.

En el Pro-Am disputat el primer dia, el triomf va ser pel Team Koeman, liderat per l’ex futbolista i ex entrenador del Barça Ronald Koeman, que va compartir equip amb els seus fills, Ronald jr. i Tim, i el golfista professional Pep Anglés. L’heroi de Wembley va gaudir de la seva estrena en l’esdeveniment.

Altres ex futbolistes il·lustres que hi van participar van ser, per exemple, Gabriel Batistuta, Aritz Aduriz, Ruud Gullit, Miquel Àngel Nadal, Bernd Schuster i Christian Panucci.

Altres notícies
21/06/2023 Torroella de Montgrí (Girona)

Un final de pel·lícula al cinquè Legends Trophy

Contacte

info@guardiolasala.org