Iniciatives

La Fundació Guardiola Sala, al costat dels projectes socials de Salvation Army al Regne Unit

The Salvation Army lluita des de fa 150 anys contra la desigualtat social, millorant la vida dels més necessitats
Pàgina web
salvationarmy.org.uk

La Fundació Guardiola Sala, al costat dels projectes socials de Salvation Army al Regne Unit

Pep Guardiola va compatir l’any 2020 una jornada amb les 300 persones sense llar que disputen des de fa ja una dècada el seu torneig de futbol

-

The Salvation Army és una de les entitats benèfiques més reconegudes a les Illes Britàniques. Des de fa més de 150 anys, aquesta associació destaca per la seva lluita contra la desigualtat social, oferint la seva ajuda als més necessitats sense considerar el seu origen, la seva religió ni el seu sexe ni orientació sexual. The UK and Ireland Salvation Army forma part del International Salvation Army, que desenvolupa les seves activitats a 131 països de tot el món.

Al Regne Unit treballa amb gairebé 30.000 persones, entre gent gran, pobre, persones amb problemes de drogaadicció, alcoholisme o persones sense llar, entre d’altres. Amb les persones sense llar, Pep Guardiola hi va compartir una jornada l’any 2020 a Manchester durant el campionat anual de Futbol-5 que organitza l’associació, el Partnership Trophy. El tècnic va presenciar partits en viu de les rondes finals i va xerrar amb els 300 participants. 

Contacte

info@guardiolasala.org