Notícies

Unzué dona una lliçó de vida al Pep Summer Camp

-

Juan Carlos Unzué, ex porter i ex entrenador del FC Barcelona, entre d’altres equips, ha estat un dels il·lustres convidats a la tercera edició del Pep Summer Camp, que s’ha celebrat a la localitat de Rialp (Lleida). Unzué, que fa dos anys va anunciar que patia ELA, una malaltia incurable, va regalar als nens i nenes del Campus una xerrada inesborrable, animant-los a afrontar la vida amb positivitat, encarant els problemes amb bona actitud, humilitat i generositat.

Al marge del Pep Guardiola, amfitrió del Campus, també va visitar els futurs futbolistes la Bruna Vilamala, que aquesta darrera temporada ha conquerit la Champions League amb el FC Barcelona. La Bruna no només va xerrar amb els participants sinó que a més es va vestir de curt i va compartir una sessió d’entrenament amb tots ells.

Per primera vegada, el Pep Summer Camp es va celebrar en tres torns d’una setmana i va acollir 680 nens i nenes, ja no només de Catalunya i l’estat espanyol sinó també d’altres països com França, Suïssa, el Regne Unit i els Estats Units.

Altres notícies
21/06/2023 Torroella de Montgrí (Girona)

Un final de pel·lícula al cinquè Legends Trophy

Contacte

info@guardiolasala.org