Notícies

La primera Cursa Montilivi, tot un èxit de participació

-

Aquest diumenge 27 de novembre, s’ha celebrat la primera Cursa Montilivi de la història, amb una participació magnífica, ja que hi han pres part uns 800 corredors entre les dues modalitats, de 5 i 10 kms.

Gràcies a aquesta massiva participació, s’han pogut recaptar 9.000 euros pels nens i nenes del Casal d’Infants de Salt. Pere Guardiola, president de la Fundació Guardiola Sala, i Jaume Massana, director territorial de CaixaBank, principal col·laborador de la cursa, han fet entrega del taló a la directora del Casal, Mònica Gibanel.

També han participat en l’entrega de premis el president del Girona FC, Delfí Geli, i el Regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran. Els guanyadors, que al marge del corresponent trofeu han rebut una samarreta del Girona i un lot de Torrons Vicens, han estat els següents: Jordi Baixés i Merche Martín, a la cursa de 10 kms., i Miki Hernández i Sílvia Vilaseca, als 5 kms.

Els guanyadors han coincidit en destacar el circuit de la cursa, que començant i acabant a l’Estadi Montilivi, ha alternat asfalt i sorra i ha recorregut els llocs més característics de Girona, així com la perfecta organització.

Altres notícies
21/06/2023 Torroella de Montgrí (Girona)

Un final de pel·lícula al cinquè Legends Trophy

Contacte

info@guardiolasala.org